Tuttu, turvallinen, palveleva

– Karin Taksit

Soita 0400 237 239

tai tilaa kyyti lomakkeella

Lomakkeella tehtävä kyytitilaus on tehtävä hyvissä ajoin ennen lähtöpäivää.

Tiedotus asiakkaillemme
Palvelemme asiakkaitamme myös poikkeustilanteen vallitessa. Kyydissämme pääset turvallisesti ja luotettavasti niin töihin, ruokakauppaan kuin muillekin asioille. Myös ruokatoimitusten kuljetus onnistuu kauttamme!

Taksi Kari Saarinen – Pälkäne, Tampere, Kangasala, Hämeenlinna

Meiltä saat turvallisen kyydin ja sydämellisen palvelun

 

Taksi Kari Saarinen on palvellut asiakkaitaan uskollisesti jo perustamisvuodestaan 1982 lähtien. Siitä asti Karin Taksit on ollut luotettava valinta, kun tarpeessa on ollut aivan tavallinen taksikyyti, inva- tai paarikuljetus tai turvallinen koulukuljetus. Teemme myös tilauksesta pienoislinja-auto-kuljetuksia lähinnä yrityksille. Kyyditsemme asiakkaitamme alueilla Pälkäne, Kangasala, Tampere ja Hämeenlinna.

Taksipalvelumme

  • Taksikyydit
  • Koululaiskuljetukset
  • Kunnanajot
  • Invakuljetukset
  • Paarikuljetukset
  • Pienoislinja-auto-kyydit
  • Muut sopimus- ja tilausajot

Ota yhteyttä ja tilaa kyyti saman tien tai etukäteen! Meillä on ammattitaitoiset kuljettajat ja oikein ystävällinen, avulias palvelu. Liikuntarajoitteiset autamme aina kotiovelle tai asiointikohteisiin.


Taksin ennakkotilaus

Taksin voit tilata myös ennakkoon haluamallesi päivälle ja kellonajalle. Mikäli tilaat kyydin sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella, on tilaus tehtävä hyvissä ajoin ennen lähtöpäivää. Jokainen tilaus vahvistetaan puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen tilaus vasta astuu voimaan.

Mukavaa matkantekoa – tervetuloa kyytiin!

Palvelun lisäksi meillä panostetaan laadukkaaseen kalustoon. Taksit ja bussit ovat 1-16 henkilön autoja, joista löytyy asianmukainen inva- ja paarivarustelu sekä muut matkustusmukavuutta edistävät varusteet.

 

Tilaa taksi meiltä, kun tarvitset kyydin Pälkäne-Kangasala-Tampere-Hämeenlinna-akselilla. Sinä olet meille ykkösasia, joten teemme parhaamme, että kyytisi toteutuu kaikkien toiveidesi mukaan.

 

Taksaluettelo

 

Lähtömaksu1-4 henkilöä5-8 henkilöä
ma-laklo 06–18 4.90 €-
su ja pyhinäklo 6-18 6.90 €-
joka päiväklo 18–06 6.90 €klo 00-24 6.90 €
+taksa1.09 €/km, 0.99 €/min1.59 €/km,  0.99 €/min

 

Lisämaksut

  • Tilaustapalisä applikaatiotapauksissa 2 €
  • Avustamislisä 18.10 €, mikäli asiakas tarvitsee avustamista ja kuljetus edellyttää invavarusteista autoa.
  • Porrasveto-, porraskiipijälisä 36.30 €, kuten edellä, mikäli asiakas tarvitsee avustamista portaissa käsivoimin tai porraskiipijää hyväksi käyttäen.
  • Paarilisä 33.70 € mikäli asiakasta avustetan paareilla ja kuljetus edellyttää paaritaksin käyttöä. Paarien noutaminen ja asentaminen autoon ennen kuljetusta.
  • Isot esineet/ lemmikkieläimet 2.90 € (erikoismatkatavarat mm. sukset, televisiot tms. Lisämaksua ei peritä opaskoirasta)

Emme peri ennakkotilausmaksua

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Laatulupaus

Taksi Kari Saarinen tarjoaa taksipalveluja, jotka vievät turvallisesti perille alueilla Pälkäne-Luopioinen ja Tampere-Hämeenlinna

Katso laatulupauksemme tästä